Me Rakentajat

Satu & Jari

Ketterässä keski-iässä taivaltava nuoripari jotka päättivät ottaa kevyen riskin ja alkaa saneeraamaan ei vain yhtä vaan neljää rakennusta. “The Boss” eli Satu on maikka kotoisin Etelä-pohjanmaalta Seinäjoelta ja “RaksaJartsana” sählää minä itse eli Jari Pohjois-pohjanmaalta Oulusta. Lisäksi perheeseemme tänä päivänä kuuluu kisuli ja koiruli Paavo & Minttu. Onhan se kätevää pitää nelijalkaisia ystäviä kun edellisessä elämässäänkin Kivilato toimitti elukkatallin ominaisuutta. Paavokissa on saalistanut jo yhden hiiren! Lapsia itsellämme on uusioperheessä yhteensä 5 kappaletta. Täysissä iässä ja elävät omilla suunnillaan maailmalla. Pääosin suomessa. Menimme Sadun kanssa naimisiin Luxembourgissa 6.12.2017 Hotel de Villessä eli kaupungintalon maistraatissa. Suomi 100!! Eläköön!! Tuon päivämäärän saattaa jopa minäkin muistaa hieman dementoiduttuani..

Itse olen monikouluttautunut ihminen joka ei tiennyt mikä tulee isona. Joten päätin olla yrittämättä liikaa ja tehin kaikenlaista ja koulut kävin mm. ravintola-, taittaja- sekä talonrakentaja aloille. Jokaisesta ammatistani olen leipään asti tienestiä pöytään saanut. Rakentamiseen liittyvien asioiden parissa toiminut pikkupojasta asti… siis teini-iästä. Tähän projektiin joka on aikas valtava on siis tarpeellista ammattitaitoa olemassa ja saneeraamiseen liittyvät vinkurat on pääosin tiedossa. Mikään kaikkitietävä en ole mutta keskellä kämmentä sijaitseva peukaloni osaa pitää tukevasti kiinni vasaran varresta. Sekä osaan lyödä sillä vasaralla suunnitellusti joko peukaloon tai etusormeen.

Kaapin paikat, värit jne sisustukselliset asiat olen sujuvasti luottanut vaimoni haltuun koska ..öhöm… fiksuna miehenä tiedän miten perhearki toimii päätösten teon suhteen. Keskityn siis tekniseen toteutukseen eli ns. elävä 3D tulostin. Toki rakenteelliset ratkaisut suunnittelen itse ja ns. pintasilausta vaille valmiiseen tilaan. Yhdessä olemme pääviivat vetäneet tilojen olemuksesta ja sen mukaan etenemme.