Kylppäriä tulemaan

Vanha kylppäri olikin jo purkuvaiheen viesteissä purettu ja uusi oli pamahtanut käyntiin. Täällä ei tunneta kipsilevyjä jotka ovat kooltaan vakio 120 cm leveitä vaan täällä on 60 tai 125 cm joista isompi sekoittaa moduulimittoihin tottuneen synapsit ihan ämpäri. Sekä leveämpää saa vain 2 metriä pitkänä ei pidenpänä 60 leveetä saa ihan 2.5 metrisenä. Päädyin tulemaan että laitan tuplalevytyksen ristiin jolloin saan vähän jämäkkyyttä samalla sekä äänenkin eristystä lisää.

Lattian rakennetta päätin jämäköittää laittamalla lastulevylevytyksen 25mm päälle 16 mm lastulevyn sekä pari kierrosta 13 mm ek kipsilevyjä. Tilahan on toisessa kerroksessa ja lepää parrujen päällä.

Ihan kiva tietää että lastulevy ei sisällä muumiointiaineita.

Suihkutilaan valoin betonin jotta saa kaadot.

Kissa kävi tarkistamassa työnlaadut ja samalla lirautti sulotuoksulle tuoksuvat ammoniakkilirut sinne.

Lattialaminaattia käsipesupaikan seiniin. Kaakelit suihkun puolelle. Vesieristyskin ilmestyi.

Pikkuhiljaa jo valmiimpaa ja kohti käyttöönottoa. Hana hanuripesurilla piti tuoda Suomesta kun täällä niitä ei ole näkynyt.

Tämä käsienpesuallaskaapisto on murun mukana seilannut välillä Kiina – Oulu – Luxembourg – Saksa ja täällä se ensimmäistä kertaa valjastetaan varsinaiseen käyttötarkoitukseensa.

Kiviseinät maalasin kalkkimaalilla eli hengittävä kaunis materiaali. Kylppärin värimaailma on perinteisistä perinteisin mustavalkoinen joka toimii kaikkialla. Kunhan valmis niin kuvia lisää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *