Kylppäri: “Viittä vaille valmis”

Oikeastaan kylppäri valmistui lähes kokonaan ennen keittiötä mutta käyttöön sitä ei voinut ottaa pitkään aikaan kun vesivetoja varten ei ollut vielä riittävästi välineitä. Ja silti kun meillä jo erään sortin raksakylppäri oli muttei toimivaa keittiötä niin rakentaminen painottui ensin keittiöön. Samalla kun sähköt, vedet jne vedettiin keittiöön niin samalla tuli kylppärikin käyttökuntoon. Kuvasarjan “Ennen” sana ei tässä tapauksessa kuvaa sanaa “Alussa” vaan lähinnä “Välissä”

Ennen

Jälkeen. Toi kukkoteos on muuten sepän takomaa rautaa ja löytyi kirpputorilta Luxemburgista.

Ennen

Jälkeen

Ennen. Täälläpäin ei tunnettu narulla saumaamista. Rautakaupassa tarjottiin aina muoviristejä laattojen väliin. Menin siis naruosastolle ja ostin pyykkinarua.

Jälkeen. Niin ja täältä en ammattiliikkeestä löytänyt nättejä pinta-asennus kiinnikkeitä sekoittajalle joten toin ne Suomesta.

Vanhasta ovenraadosta tuunasin vähemmän raadon.

Kylpyhuoneen laattamaailma. Suurin noista “laatoista” ei ole laatta vaan lattialaminaatti jonka liimasin seinään.

Kun kylppäri oli kylvettävissä niin pidimme murun kanssa pienen juhlatilaisuuden. Olihan tätä valmistumista jo odotettukin!

Tuunattavaa vielä riittää kuten kupariputkien maalaus mustaksi mustien parrujen kohdalta ja valkoisiksi valkoisien seinien. Rättipatteri asentaa ja koteloida pari paikkaa. jne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *